Луцька ОДПІ: платники податків поповнили державну скарбницю на більш, як 791 мільйон гривень

Луцька ОДПІ: платники податків поповнили державну скарбницю на більш, як 791 мільйон гривень

13.09.13 08:22 0 809
За вісім місяців 2013 року платники податків міста Луцька та Луцького району перерахували до зведеного бюджету 791,3 млн. грн., – повідомила начальник Луцької ОДПІ Світлана Савчук.

«Наші платники відповідально ставляться до виконання своїх зобов’язань, адже розуміють, що податкові надходження до бюджету – це важливі соціальні інвестиції, які поліпшують добробут кожного громадянина і нашої держави, зокрема», – підкреслила посадовець. «Тому представникам сумлінного бізнесу пропонуємо швидке і комфортне проведення усіх процедур в електронному вигляді та компетентні консультації провідних фахівців інспекції».

Керівник Луцької ОДПІ зазначила, що левову частку надходжень до Державного бюджету складає податок на додану вартість – 253,2 млн.грн., сума податку - на прибуток підприємств – 132,3 млн. грн. та 8,7 млн. грн. – збір на розвиток виноградарства та хмелярства. Загалом, до Державного бюджету з початку року надійшло 411,9 млн. грн.

Надходження до місцевих бюджетів склали 379,4 млн. грн., з яких найбільшими є суми з наступних платежів : 279,9 млн. грн. – сума сплати податку на доходи фізичних осіб, 32,3 млн. грн. – плата за землю та 29,8 млн. грн. – поступлення з єдиного податку. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження від єдинщиків зросли на 8,8 млн. грн.

Світлана Савчук підсумувала, що проведений аналіз свідчить про позитивні тенденції збільшення надходжень до бюджету від платників єдиного податку. Це означає, що умови, створені для господарської діяльності малого підприємництва, є досить прийнятними, а система їх оподаткування – достатньо ефективною.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині активно ...

КОМЕНТАРІ