За 8 місяців 2013 року на Волині легалізовано працю майже 470 найманих працівників

За 8 місяців 2013 року на Волині легалізовано працю майже 470 найманих працівників

13.09.13 08:46 0 749
За результатами проведених протягом січня-серпня 2013 року перевірок працівниками Головного управління Міндоходів у Волинській області легалізовано працю 463 найманих осіб, яку місцеві роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин. Такі дієві заходи фахівців Міндоходів стали результативними для місцевої скарбниці. Адже легалізованим працівникам офіційно виплачено понад 810 тисяч гривень заробітної плати, відтак бюджет додатково поповнився більш, як на 90 тисяч гривень сплаченого податку на доходи фізичних осіб, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Волинській області.

Саме при виплаті заробітної плати жителям Волині за вісім місяців 2013 року були встановлені численні порушення податкового законодавства, які допустили юридичні та фізичні особи – а це 75 місцевих суб’єктів господарювання. За наслідками перевірок міндоходівців донараховано до бюджету 3 799,2 тисяч гривень грошових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб.

«Одним з головних пріоритетів діяльності Головного управління Міндоходів у Волинській області є легалізація заробітної плати та боротьба з виплатами зарплат у конвертах», – зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів Волині Інна Степанюк. «Розуміючи обсяги цієї надзвичайно важливої для нашої держави проблеми та рівень соціальної відповідальності, фахівцями ГУ Міндоходів Волині були створені всі необхідні умови, аби громадяни, у яких є проблеми з виплатою заробітної плати, могли вільно повідомити про зловживання своїх працедавців трудовим законодавством та про виплату сірої зарплати».

«Саме так, за допомогою методів довіри та переконань спонукаємо не лише роботодавців, але й найманих працівників будувати свої трудові стосунки цивілізовано та у правовому полі», – підсумувала заступник начальника ГУ Міндоходів Волині.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 56 % спрощенців в ...
Наступна новина: "Реал" і "Барселона" ...

КОМЕНТАРІ