Луцьк: ПАТ «ВГП» презентували нову лінію виробництва Gambini

Луцьк: ПАТ «ВГП» презентували нову лінію виробництва Gambini

13.09.13 08:30 0 1177
Урочистості відбулися 12 вересня, у приміщенні підприємства «ВГП», аби присутні змогли ознайомитися із технологічними потужностями та безпосередньо технологією виробництва продукції. У заході взяли участь заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник управління економіки міської ради Любов Ковпак.

Підприємство ПАТ «ВГП» – провідний український виробник паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення, в портфелі якого знаходяться такі торгівельні марки, як «Ruta», «Ruta Selecta», «Servetta», «Полотенечко» та «Носовичок». За словами виробників, уся продукція виготовляється виключно із натуральної екологічно-чистої первинної целюлози на високотехнічному обладнанні й у відповідності до загальноприйнятих світових стандартів.

ж презентували нову лінію Gambini, особливість технології якої полягає у тому, що вона дозволить за достатньо короткий проміжок часу переходити із виготовлення одного продукту на інший, економлячи при цьому до 50 % виробничого часу. На аналогів такого обладнання немає в Україні.

На презентації генеральний директор підприємства Ілля Мірецький зауважив, що їх продукція займає близько 15 % ринку санітарно-гігієнічної продукції, виробленої з целюлози та успішно експортується в Росію, Білорусь, Молдову, Казахстан, Угорщину, Латвію, Литву, Естонію та Киргизстан. Він висловив щиру вдячність працівникам, які протягом всіх років докладали максимум зусиль, аби підприємство досягнуло таких результатів. Подякував й партнерам з-за кордону, які прибули на урочисте відкриття нової лінії Gambini.

Привітав колектив із впевненим кроком у розвиток підприємства й заступник міського голови Тарас Яковлев. Він поділився, що вражений чистотою виробництва. «Це свідчить про те, що ви займаєтесь правильною справою й робите це успішно, дотримуючись високих стандартів», - зауважив Тарас Володимирович й додав, що впевнений у тому, що таких відкриттів у підприємства ще багато попереду. Від імені міського голови Миколи Романюка він висловив вдячність генеральному директору ПАТ «ВГП» Іллі Мірецькому за те, що він презентує Луцьк як модернове й успішне місто. Тарас Яковлев вручив йому Почесну грамоту міського голови й пам’ятну згадку – картину із зображенням Луцького замку та вітальний адрес колективу. «Економічних здобутків, прибутків, збільшення робочих місць, що сприяло б і місцевому бюджету, та хороших партнерів», - побажав заступник міського голови Тарас Яковлев.

Слово мали й директор із виробництва ПАТ «ВГП» Валерій Кутовий, комерційний директор підприємства Юрій Оришко, директор з маркетингу Владислав Мірецький, а також керуючий директор департаменту прямих інвестицій Dragon Capital Андрій Носок.

Вони розповіли, що модернізація виробництва відбулась у результаті співпраці технологів підприємства із представниками світового лідера у сфері машинобудування для паперової промисловості – італійської компанії Gambini. Дякували партнерам й своїй команді та запевнили присутніх, що підприємство й надалі рухатиметься вперед – на вимогу свого споживача, задовольняючи його інтереси та бажання.

Опісля генеральний директор підприємства ПАТ «ВГП» Ілля Мірецький разом із представником компанії Gambini урочисто перерізали символічну стрічку й дав старт нової лінії із виробництва туалетного паперу й паперових рушників Ruta.

Всім присутнім було організовано екскурсію, під час якої розповіли про потужності підприємства та технологію виробництва. Зокрема, продемонстрували якість паперових рушників Ruta Selecta, що виготовлений на новій лінії, й спроможний вбирати та утримувати у 7 разів більше власної ваги вологи. До слова, трьохшаровий папір під аналогічним суббрендом буде виготовлятись за технологією soft-top, яка дозволить зробити продукцію м’якою на дотик і водночас достатньо міцною.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Ювентус" цікавиться ...

КОМЕНТАРІ