Чернівці: Віталій Михайлішин подарував учасникам Олімпійського уроку футбольні та баскетбольні м’ячі

Чернівці: Віталій Михайлішин подарував учасникам Олімпійського уроку футбольні та баскетбольні м’ячі

13.09.13 08:10 0 836
Всеукраїнський Олімпійський урок відбувся 12 вересня, на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи №1. Під час свята учні загальноосвітніх шкіл міста разом зі своїми педагогами спостерігали за показовими тренуваннями з багатьох видів спорту, а також взяли участь у товариських змаганнях. Учасників уроку привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Олімпійський спорт — це дивовижне явище в історії людства, вершиною якого є об’єднання атлетів усього світу на великому спортивному святі – Олімпійських іграх, – зазначив керманич міста. – У чернівецьких школах є чимало перспективних учнів, які вже досягли значних результатів у спорті. Можливо вони теж колись зроблять свій внесок у розвиток Олімпійського руху, котрий поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків».

Чернівецькій молоді є на кого рівнятися, – на зустріч із нею завітав заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї, Афінах та Пекіні Іван Гешко.

З нагоди свята Віталій Михайлішин вручив у подарунок учням шкіл комплект футбольних і баскетбольних м’ячів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: «Газпром» ...

КОМЕНТАРІ