Сигналізація та оперативність міліціонерів врятувала ювелірку від нічних злодіїв

Сигналізація та оперативність міліціонерів врятувала ювелірку від нічних злодіїв

13.09.13 13:31 0 849
У місті Запоріжжя рано-вранці працівники Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області попередили спробу пограбувати салон ювелірних виробів.

Близько 6 години ранку на пункт централізованого спостереження Ленінського міжрайонного відділу Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з ювелірного магазину.

Як розповів заступник начальника Управління ДСО підполковник міліції Андрій Рижинський, упродовж трьох хвилин на місце події прибув наряд ДСО у складі міліціонера-водія сержанта міліції Анатолія Федіка, молодшого інспектора групи затримання прапорщика міліції Олега Немогущего, міліціонера патрульної служби молодшого сержанта міліції Олександра Буденка.

Міліціонери виявили сліди злому вхідних дверей. Слід зазначити, що ювелірний магазин знаходиться у житловому будинку на першому поверсі. Блокувавши всі виходи з магазину, прапорщик міліції Олег Немогущий через скляні вхідні двері помітив невідомого, який намагався вибігти з приміщення магазину. Миттєво зреагувавши, міліціонери затримали 43-річного мешканця м. Керч, який був доставлений до Ленінського райвідділу міліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєння подібних кримінальних правопорушень законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

УДСО при ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Індії мають оголосити ...

КОМЕНТАРІ