У Міністерстві внутрішніх справ розпочався новий навчальний рік

У Міністерстві внутрішніх справ розпочався новий навчальний рік

13.09.13 13:43 0 847
У програмі підготовки – теми занять, в які увійшли основні положення Конституції України, антикорупційного законодавства, нового Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, в центрі уваги – практична сторона підготовки: навчальні стрільби та спортивні заняття.

У стрілецькому тирі Міністерства щоденно проводяться практичні заняття з вогневої підготовки з особовим складом структурних підрозділів МВС.

Під час таких занять увага працівників міліції зосереджується на вивченні основ стрільби з вогнепальної зброї, удосконаленні навичок безпечного поводження з нею та правомірного її застосування.

Крім того, правоохоронці засвоюють навички стрільби в реальних умовах: швидкісного приготування до застосування зброї та ведення влучного вогню по нерухомих і рухомих цілях, з різних положень, в обмежений час та в русі.

У Будинку фізичної культури та спорту МВС проводяться заняття як із фізичної підготовки, так із рукопашного бою. Ці заняття мають на меті формування навичок застосування заходів фізичного впливу, необхідних для виконання поставлених перед міліцією завдань.

Для кваліфікованого проведення занять залучаються фахівці кафедр вогневої та спеціальної фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ.

УЗГ МВС України

(за матеріалами

ДКЗ МВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кан пророкує спад ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ