В Академії військ правопорядку презентували навчальний посібник, автори якого - курсанти

В Академії військ правопорядку презентували навчальний посібник, автори якого - курсанти

13.09.13 14:39 0 929
Вперше в історії Академії внутрішніх військ МВС України відбулась презентація навчального посібника, автори якого саме курсанти. В посібнику викладені матеріали, необхідні для вивчення дисципліни "Логістика".

Посібник підготували курсанти факультету “Економіки та менеджменту” - старший сержант Олександр Лещін, сержант Владислав Черсунов, Євген Карачевцев та курсант Євген Івахно під керівництвом доцента кафедри менеджменту та військового господарства Олександра Сумця.

У цьому виданні представлені методичні матеріали для підготовки до заліку за першим блоком змістових модулів “Концептуальні засади логістики” навчальної програми нормативної дисципліни “Логістика”, яку вивчають курсанти та студенти факультету економіки та менеджменту на 3-ому році навчання.

Виданий навчальний посібник є результатом кропіткої наукової роботи, що виконувалась упродовж 2012-2013 навчального року.

«Такий результат наукової роботи курсантів факультету в Академії слугуватиме у подальшому добрим прикладом творчого підходу курсантами у здобутті наукових досягнень», - зазначив Олександр Сумець.

На презентації були присутні викладачі кафедр, командування факультету, представники управління навчального закладу та курсанти факультету економіки та менеджменту.

«Ми щороку розширюємо масштаби наукової роботи на факультеті. Курсанти разом з викладачами приймають участь у Всеукраїнських конференціях, пишуть наукові роботи. На мою думку, написання навчального посібника слугуватиме для авторів не тільки величезною практикою, а й відкриє нову ступінь в історії наукової діяльності факультету в цілому», - зазначив начальник кафедри тилового забезпечення підполковник Олександр Бондаренко.

«Ми виховуємо справжніх тиловиків на нашому факультеті. Ця спеціальність вимагає не тільки фундаментальних знань з дисциплін, які викладаються, а й формування нових підходів, пошук нових ідей, вивчення міжнародного досвіду діяльності в цій галузі. Автори книги, безперечно, виконали в цьому напрямку немалу роботу, тому і результат не забарився – навчальний посібник. Я переконаний, саме з таких курсантів зростають справжні фахівці свої справи, такі курсанти – гордість факультету!», - зазначив начальник факультету економіки та менеджменту полковник Сергій Павлов.

ВМЗ,ЗГ та ЗМІ Академії внутрішніх військ МВС України,

фото Олексія Лебедя
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Доступ до публічної ...
Наступна новина: Використання "липового" ...

КОМЕНТАРІ