Луганських школярів відвідали співробітники УБНОН

Луганських школярів відвідали співробітники УБНОН

13.09.13 15:04 0 868
У рамках регіональної програми протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на 2011-2015 роки правоохоронними, державними органами, медичними закладами та громадськими організаціями проводиться багатопланова робота.

Щодня співробітниками міліції проводяться оперативно-профілактичні заходи з виявлення та документування наркозлочинів і виявлення осіб, причетних до розповсюдження наркотиків. Особлива увага приділяється проведенню роботи з виявлення фактів розповсюдження наркотиків у навчальних та розважальних закладах області.

Незважаючи на це, все ж молоді люди потрапляють у залежність від різних видів наркотичних речовин і вирвати їх з кабали стає все важче.

Співробітники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Луганській області регулярно проводять зустрічі - бесіди з дитячими колективами шкіл-інтернатів у містах Луганська і області, вихованцями Луганського дитячого будинку, учнями загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл.

Основне завдання працівників міліції донести до молоді, що життя прекрасне і без наркотиків. Потрібно всього лише визначити правильні цілі й докласти зусиль до їх виконання. Проблему наркоманії не можна вирішити тільки заборонами і каральними методами. Пояснюючи, наставляючи і наводячи наочні приклади, можна досягти позитивних результатів.

З метою проведення профілактичної роботи співробітники міліції відвідали загальноосвітню школу № 55 міста Луганська та провели з учнями 7-11 класів бесіду - лекцію про неприпустимість поширення наркоманії серед учнів. Також учням було продемонстровано фільм про вплив наркотиків на підростаючий організм. На пам'ять про проведену зустрічі співробітники міліції подарували всім присутнім календарі та плакати, які пропагують здоровий образ життя.

Тісна співпраця міліціонерів з дитячими колективами, їх профілактична робота з підростаючим поколінням - це ще один крок до здорового способу життя наших дітей. Великий Конфуцій говорив, що «побороти погані звички легше ніж завтра». Саме тому, щоб завтра не було пізно, спільними зусиллями необхідно зупинити поширення наркотиків .

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України в Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Демонтувати деталі ...
Наступна новина: Правоохоронці викрили у ...

КОМЕНТАРІ