У Львові обрали найкращу книгу Форуму видавців 2013 року за версією голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука

У Львові обрали найкращу книгу Форуму видавців 2013 року за версією голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука

13.09.13 12:24 0 972
12 вересня у Львівській обласній філармонії відбулась Урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії «Найкраща книга Форуму видавців – 2013». Окрім традиційних номінацій, цього року кращу книгу обирали ще й у номінації «Найкраща книга Форуму видавців 2013 року за версією голови ЛОДА Віктора Шемчука». Почесну й відповідальну місію Віктор Шемчук доручив виконати заступникові голови Львівської облдержадміністрації Ірині Романів. Вона запевнила – керівникові області було не легко зробити свій вибір посеред розмаїття видань.

«Обираючи найкращу книгу, голова ЛОДА Віктор Шемчук вирішив зупинитися на книгах львівських видавців, які вийшли у 2013 році», – розповіла заступник голови ОДА В.Романів.

Таким чином, найкращою книгою Форуму видавців 2013 року, за версією голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука, визнано книгу всесвітньовідомого англійського дитячого письменника Джеремі Стронґа «Ракета на чотирьох лапах» Видавництва Старого Лева.

Зазначимо, що кращі книги цієї серії, а саме «Гармидер у школі», «Ракета на чотирьох лапах», «Розшукується ракета на чотирьох лапах», «Мій тато і зелений алігатор та інші історії», «Нові пригоди ракети на чотирьох лапах» закупили на суму 10 тис. грн. Невдовзі ці книги буде подаровано вихованцям дитячих будинків сімейного типу на Львівщині.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ