У Львівській області у Стрию працівники міліції впіймали крадійку, яка обікрала свою знайому

У Львівській області у Стрию працівники міліції впіймали крадійку, яка обікрала свою знайому

13.09.13 12:09 0 810
Нещодавно у Стрийський міський відділ міліції звернулася 26-річна місцева мешканка. Жінка заявила, що її обікрали. З квартири, яку вона винаймає, зник золотий ланцюжок вагою 19 грамів. Потерпіла викрадене оцінила майже у 9 тисяч гривень.

Як встановили оперативники, у квартирі, де мешкає потерпіла, напередодні злочину, гостювали її знайомі. Після завершення застілля гості розійшлися. Наступного дня жінка виявила, що її золота прикраса зникла.

За словами заступника начальника відділу – начальника кримінальної міліції Стрийського міськвідділу майора міліції Володимира Петрівського, ювелірний виріб поцупила 29-річна стриянка, знайома потерпілої. Під час застілля молодиця запримітила золоту прикрасу, яка красувалося на шиї у господині помешкання. Сама потерпіла не зауважила, як і коли ланцюжок упав. Натомість, зловмисниця, побачивши дорогу і таку бажану річ, підняла її та прихопила з собою.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає декілька видів кримінальних покарань: від штрафу у розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян аж до позбавленням волі на строк до трьох років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі cтан ...

КОМЕНТАРІ