У Львівській області тарас Сало - срібний призер Марафону в місті Криніца-Здруй

У Львівській області тарас Сало - срібний призер Марафону в місті Криніца-Здруй

13.09.13 12:36 0 850
Інспектор спортивної команди Відділу кадрового забезпечення Львівського державного університету внутрішніх справ лейтенант міліції Тарас Сало нещодавно повернувся з республіки Польща, де приймав участь у марафоні.

Спортсмен – частий учасник подібних заходів. Цього разу його запросили прийняти участь у марафоні у місті Криніця-Здруй, яке вже вчетверте приймає учасників майже зі всього світу.

«Стартували ми 8 вересня о 08:30, у змаганнях брали участь майже 600 учасників з різних країн усіх континентів. Основним моїм суперником упродовж всього забігу був спортсмен з Кенії, який випередив мене на фініші всього на 28 секунд. Мені вдалось подолати відстань у 42 кілометри і 195 метрів за 2 години 24 хвилини 21 секунду», − зазначив Тарас Сало. Марафонець також розповів про постійну теплу підтримку громадян Польщі на всій дистанції.

Зазначимо, що 22 вересня у Львові відбудеться міжнародний легкоатлетичний пробіг «Львівська десятка» – Тарас Сало також братиме участь у цьому спортивному дійстві.

Львівський державний університет внутрішніх справ пишається досягненнями нашого спортсмена та бажає подальших успіхів, натхнення та спортивних звершень.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільським школярам ...

КОМЕНТАРІ