У Львівській області свободівці ініціюють проведення сесії Рава-Руської міської ради

У Львівській області свободівці ініціюють проведення сесії Рава-Руської міської ради

13.09.13 12:06 0 918
Фракція ВО "Свобода" у Рава-Руській міській раді ініціює проведення чергової сесії, щобb законним порядком передати громадянам земельні ділянки в новому кварталі забудови. З відповідним листом депутати звернулися до голови Рава-Руської міськради. На останній сесії, яка відбулася 9 серпня, депутати розглядали питання про передачу 139 земельних ділянок, але через те, що профільна комісія не погодила всі заяви, свободівці не проголосували за надання землі.

Нагадаємо, що на сесійному засіданні 9 серпня депутати фракції ВО "Свобода" запропонували не закривати сесію міськради і наступного тижня провести друге пленарне засідання, де і повернутися до розгляду цього питання. Таким чином комісія отримала би змогу детально вивчити пакети документів та ухвалити рішення щодо кожної заяви окремо, як цього й вимагає українське законодавство. Але міський голова Ірина Верещук відхилила пропозицію депутатів-свободівців, мотивуючи це тим, що ділянки нібито потрібно передавати негайно.

Від останньої чергової сесії минув місяць, а міський голова досі не скликала сесію Рава-Руської міськради. При цьому І.Верещук звинувачує депутатів фракції ВО "Свобода" у тому, що це вони не хочуть надавати людям земельних ділянок. З огляду на це фракція ВО "Свобода" звернулася до міського голови з проханням у встановлений законом двотижневий термін скликати сесію Рава-Руської міської ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині щоденна ...

КОМЕНТАРІ