Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті Форуму видавців у Львові

Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті Форуму видавців у Львові

13.09.13 12:15 0 898
12 вересня 2013 року голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті ХХ ювілейного Форуму видавців у Львові. Церемонія відкриття відбулася в конференц-залі Палацу мистецтв. Виступаючи перед багатолюдною аудиторією форуму, Петро Колодій привітав від громади Львівщини учасників цього книжкового свята і побажав усім наснаги, здоров'я та майбутніх творчих звершень.

"Бажаю, аби ми всі якнайбільше почерпнули тої енергії, яку у Львові випромінюють тисячі книжок, що представлені на цьому святі книги. Львівська обласна рада й надалі підтримуватиме й допомагатиме у проведенні таких форумів. Запевняю організаторів заходу, що з кожним роком ми разом підніматимемо форум видавців на ще вищий рівень, ніж він є ", – зазначив Петро Колодій.

На завершення голова облради подякував організаторам Форуму, письменникам, поетам, видавцям – усім, хто бере участь у цьому святі книги у Львові.

Нагадаємо, що 20-й ювілейний Форум видавців у Львові відбуватиметься впродовж 12-15 вересня. В рамках форуму відбудеться найбільший ярмарок української книги, міжнародний літературний фестиваль, урочиста церемонія вручення книжкової премії "Найкраща книга Форуму-2013", видавничий бізнес-форум, редакційні візити, презентація результатів першого всеукраїнського дослідження "Читання книжок в Україні", презентація книги в українському перекладі "Імператор усіх хвороб: біографія раку", благодійна акція для пенсіонерів "Третій вік: задоволення від читання", Львівський бібліотечний форум та инші заходи.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Працівники ДПІ у ...
Наступна новина: В Луцьку тимчасово ...

КОМЕНТАРІ