Львівщина: сервіс «Пульс»

Львівщина: сервіс «Пульс»

13.09.13 11:43 0 789
За січень-серпень 2013 року до ДПІ у Галицькому районі м.Львова Головногоь управління Міндоходів у Львівській області на пряму телефонну лінію «Пульс» надійшло 10 інформаційних запитів, з них 5 – від представників юридичних осіб, 3 – від фізичних осіб-підприємців, 2 – анонімні скарги.

Запитувачів цікавили питання щодо роботи органів Міндоходів, електронної та податкової звітності, довідка за ф.4-ОПП, повідомлення про відкриття рахунку в електронному вигляді, проведення позапланової перевірки, довідка за ф.22-ОПП, довідка про резервування фіскального номера РРО.

Кожний громадянин обов’язково отримав зворотний дзвінок з інформацією про вжиті заходи. Всі запити були оперативно розглянуті протягом одного дня. Порушені питання вирішені по суті. Претензій у заявників не було.

Шановні платники податків, з метою оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, звертайтесь за номером «Пульсу» (044) 284-00-07.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ