Керрі має «високі очікування» від американсько-російських переговорів

Керрі має «високі очікування» від американсько-російських переговорів

13.09.13 12:49 0 890
Державний секретар США Джон Керрі та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров продовжують у п'ятницю у Женеві переговори щодо російського плану передачі хімічної зброї у Сирії під міжнародний контроль. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Напередодні Керрі заявив , що загроза військового удару по Сирії має залишатися у силі, якщо сирійський лідер Башар Асад не знищить арсенал хімічної зброї. Як зазначив держсекретар, він має «високі очікування» від цих переговорів.

«Очікування є високими, вони високі для Сполучених Штатів , можливо , навіть більшою мірою для Росії. Це не гра, це має бути реальністю».

Лавров заявив , що сирійський конфлікт має бути вирішений мирним шляхом.

ООН підтвердила напередодні,що отримала від Сирії пакет документів, необхідних для приєднання до Конвенції про хімічну зброю.

В інтерв’ю російському каналу Башар Асад заявив, що це рішення стало можливим завдяки російській ініціативі, а не як наслідок погроз з боку США.

Вашингтон пригрозив військовими діями проти режиму Асада після 21 серпня, коли внаслідок хімічної атаки у передмісті Дамаска загинули сотні людей.

* Москва закликає Вашингтон не бомбити Сирію ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#v2f96182e84f34b5db2d26fed53644ed8_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ