Кращих спортсменів Тернополя нагородили напередодні професійного свята

Кращих спортсменів Тернополя нагородили напередодні професійного свята

13.09.13 12:15 0 811
12 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, який в Україні щорічно відзначається у другу суботу вересня, міський голова Тернополя Сергій Надал нагородив кращих спортсменів Тернополя грамотами та цінними подарунками.

« я хочу подякувати від імені всієї громади міста тренерам і організаторам тернопільського спорту. Напередодні вашого професійного свята хочу побажати вам перемог. Перемог у спорті і у житті. Бажаю виховання чемпіонів у ваших видах спорту. Бажаю всьому Тернополю здорових, фізично і морально сильних городян», - зазначив Сергій Віталійович.

Також, під час урочистостей, міський голова звернув увагу на те, що не дивлячись на фінансові і бюджетні труднощі, в Тернополі існує цілісна система підтримки і розвитку фізкультури і спорту. Вона включає в себе навчальні і позашкільні заклади, секції і спортивні клуби, інфраструктуру стадіонів і майданчиків.

Окрім нагород від міського голови спорстмени отримали грамоти управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, які вручив начальник управління Микола Круть.

ча

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку тимчасово ...
Наступна новина: Тренер "Донбасу": "У нас ...

КОМЕНТАРІ