На Тернопіллі cтан підготовки об’єктів житлово-комунальної галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років обговорили у Борщові

На Тернопіллі cтан підготовки об’єктів житлово-комунальної галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років обговорили у Борщові

13.09.13 12:10 0 798
У Борщові відбулося виїзне засідання колегії управління житлово-комунального господарства Тернопільської обласної державної адміністрації за участю заступників голів Борщівської, Бучацької, Гусятинської, Заліщицької, Монастириської, Чортківської райдержадміністрацій, голів міських та селищних рад, керівників житлово-комунальних підприємств вищезазначених районів.

Учасники колегії взяли участь в об’їзді та огляді об’єктів житлово-комунального господарства міста, зокрема відвідали водонасосну станцію № 1 по вул. Верхрадського, де проведено реконструкцію системи водопостачання. Також учасники колегії оглянули дошкільні заклади освіти, у яких проведена комплексна модернізація приміщень та завершується процес переходу на альтернативні види палива для опалювання в осінньо-зимовий період.

Після проведення об'їзду учасники обговорили фінансово-господарську діяльність підприємств, оплату за житлово-комунальні послуги та погашення заборгованості із заробітної плати; стан підготовки об’єктів житлово-комунальної галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років та розрахунки за енергоносії; благоустрій населених пунктів та стан утримання сміттєзвалищ, полігонів твердих побутових відходів та доріг комунальної власності.

Голова колегії Степанова М.М. доручила забезпечити стабільність тарифів на житлово-комунальні послуги шляхом зменшення собівартості послуг за рахунок модернізації та технічного переоснащення; активізувати залучення додаткових інвестиційних ресурсів у житлово-комунальну сферу відповідно до вимог постанов КМУ; вживати додаткові організаційні заходи щодо підтримки населення в утворенні та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків; забезпечити під час виконання заходів з підготовки об’єктів комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 року здійснення насамперед енергозберігаючих та інших заходів, спрямованих на зменшення собівартості комунальних послуг, а також забезпечити у повному обсязі оплату населенням житлово–комунальних послуг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Львівщині від початку ...

КОМЕНТАРІ