Звернення - реалізація конституційних прав кожного громадянина

Звернення - реалізація конституційних прав кожного громадянина

13.09.13 12:08 0 799
За січень-серпень 2013 року до ДПІ у Галицькому районі м.Львова надійшло 38 звернень громадян. Скарг, пропозицій та інформаційних запитів не надходило.

У зверненнях було порушено такі питання: податок на доходи фізичних осіб - 1, контрольно-перевірочна робота - 11, оподаткування доходів від здійснення підприємницької діяльності - 2, реєстрація та облік платників податків - 1, питання, пов'язані з ідентифікаційними номерами, - 1, інформування про ухилення від сплати податків - 2, праця і заробітна плата - 1, інформація про оренду квартири - 1, інформація про надання акту про знищення документів - 1, інформація про надання положення про відділ документальних перевірок - 1, інформація про 1 ДФ - 1, інші - 15.

Для оперативного розв'язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в інспекції працює приймальня громадян. Найактуальнішими під час проведення особистих прийомів були питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб від здійснення підприємницької діяльності.


Інформаційно - комунікаційний сектор
ДПІ у Галицькому районі м.Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині щоденна ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ