У Житомирі з аншлагом відбувся ювілейний концерт солістки оперного театру м. Токіо Оксани Степанюк

У Житомирі з аншлагом відбувся ювілейний концерт солістки оперного театру м. Токіо Оксани Степанюк

13.09.13 13:37 0 958
Вечір 12 вересня став подарунком для поціновувачів класичної музики. У Житомирі відбувся ювілейний концерт випускниці Житомирського музичного училища ім В.С.Косенка, солістки оперного театру м.Токіо, лауреата міжнародних конкурсів, Заслуженої артистки України Оксани Степанюк.

Житомиряни отримали можливість послухати українські та японські пісні в супроводі бандури та класичні твори в супроводі фортепіано композиторів Г. Доніцетті, Дж.Каччіні, Ю.Венедікта, Ф.Сарторі, І.Штрауса, о.Аляб_єва,Дж.Верді.

Зал Житомирського академічного музично-драматичного театру ім І.Кочерги був заповнений вщерть. Акомпанувала відомій співачці житомирянка Тетяна Першко.

10 років оперна діва - Оксана Степанюк живе у Японії. Там здобула неабияку популярність, ставши солісткою опери Фуджівара. Але душа артистки поволі лине на Батьківщину - до України.

«Я дуже люблю Україну і для мене це свята земля, - говорить Оксана Степанюк. – Із щирим серцем та відкритою душею, я завжди буду співати для українців».

Через тиждень Оксана Степанюк повертається до Японії, де у неї на два роки вперед розписана концертна програма. Артистка пообіцяла невдовзі приїхати із концертом до України ще раз. У Токіо Оксана випустила диск, та на жаль, українці можуть замовити його лише через інтернет.

Указом Президента України № 845/2011 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди 20-ї річниці незалежності України Оксані Анатоліївні Степанюк присвоїли звання «Заслужений артист України». У 2012 році за видатні заслуги та високий професіоналізм ім’я видатної співачки занесено на районну Дошку Пошани «Гордість твоя, Рокитнянщино» у розділ «Видатні земляки».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Індії мають оголосити ...
Наступна новина: Донбас - три покоління без ...

КОМЕНТАРІ