Волинь: ягодинська митниця Міндоходів плідно співпрацює з правоохоронними органами області

Волинь: ягодинська митниця Міндоходів плідно співпрацює з правоохоронними органами області

13.09.13 13:12 0 1008
За 8 місяців 2013 року до Ягодинської митниці Міндоходів надійшло 36 інформаційних повідомлень від правоохоронних органів України щодо можливих порушень митного законодавства громадянами та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності. На основі отриманих даних складено 4 протоколи про порушення митних правил на суму 500 тисяч гривень.

Волинські митники направили одне повідомлення про правопорушення, що містить ознаки злочину до СВ УСБУ України у Волинській області щодо виявлення монет різного номіналу, років, країн походження.

Зупинено три спроби переміщення через кордон України наркотичних речовин: 555 г амфетаміну, 479 таблеток із вмістом МDМА (екстазі) та метамфетаміну загальною вагою 138 г та випадок контрабанди 104 г небезпечного наркотичного засобу – кокаїну.

Спільно з працівниками УСБУ посадовими особами управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів проведено оперативно-розшуковий захід «Контрольована поставка» з метою встановлення осіб, причетних до контрабанди наркотиків.

У січні-серпні 2013 року у взаємодії з правоохоронними органами службою фахівцями митниці було проведено 113 спільних оперативних заходів, з них:

- із працівниками УМВС України у Волинській області проведено 43 спільних заходи. Запроваджено 52 справи про порушення митних правил на суму понад 1 мільйон гривень;

- з Луцьким прикордонним загоном 37 спільних заходів поза пунктами пропуску та в місцевих прикордонних пунктах пропуску, де митний контроль відсутній. Запроваджено 32 справи про порушення митних правил на суму 2,2 мільйона гривень;

- з підрозділами УСБУ здійснено 20 спільних заходів. Припинено спробу вивезення рідини темно-коричневого кольору, загальною масою 30 літрів(пестициди). Крім того, виявлено три випадки незаконного переміщення наркотичних речовин. Проведена одна контрольована поставка;

- з органами ДПС проведено 15 спільних заходів. Запроваджено 5 справ про порушення митних правил на суму 74 тисячі гривень.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцька ОДПІ Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ