У Рівненській області активний діалог з населенням - запорука покращення роботи міліції

У Рівненській області активний діалог з населенням - запорука покращення роботи міліції

13.09.13 13:30 0 944
На Рівненщині уже вкотре правоохоронці їдуть у віддалені населені пункти області, аби почути думку громади про роботу міліції та, зважаючи на ці зауваження, покращити діяльність органів внутрішніх справ області. Нова зустріч відбулася 12 вересня у селі Вовковиї Демидівського району.

Ущент заповнений зал та конструктивний діалог — подібний формат нарад уже мав місце у половині районів області. Головне, що самі люди бачать позитив від проведення таких заходів.

— Постійно треба спілкуватися з населенням, постійно треба проводити такі зустрічі. Я бачу, що наш дільничний постійно зустрічається з людьми, дає свої візитки і кожен може подзвонити чи на робочий, чи на мобільний телефон, — зазначає Рогізненський сільський голова Петро Панчук. — Довіра є до міліції і я думаю, що це заслужена довіра.

Підтверджує думку людей і голова Демидівської районної ради Володимир Вінічук.

— Підготовка до зустрічі йшла доволі серйозна. До мене особисто телефонував і сам начальник управління генерал-майор міліції Василь Лазутко. Такі зустрічі потрібні для населення. Є нормальне душевне спілкування, ніхто нікого не статить в рамки. Кожен може висловити свою думку. Є звернення громади, є заяви, а тому, я думаю, такий всебічний зв’язок між міліцією, владою, людьми та керівниками сіл дає свої позитивні результати. У свою чергу ми плануємо допомогти дільничним з транспортом у майбутньому.

Наприкінці зустрічі троє одиноких мешканок Демидівщини отримали мобільні телефони. Віра Пилипівна Фіглюк дякує міліції за такий подарунок, оскільки проживає одна, а завдяки такому подарунку буде почувати себе безпечніше. У разі потреби і до дільничного, і до родичів можна зателефонувати.

— Тепер, борони Боже, яка біда, то буду дзвонити у міліцію, — говорить пенсіонерка.

Насамкінець робочої поїздки керівництва УМВС на Демидівщину заступник начальника обласного управління міліції Ігор Камінський провів прийом громадян.

— Думка людей про роботу міліції дуже важлива для нас, — зазначив полковник міліції. — Не всі мають можливість вирушити до обласного центру у дні особистого прийому керівництва УМВС. Тому ми їдемо у віддалені населені пункти, щоб почути кожного. Такий формат зустрічей ініціював генерал-майор міліції Василь Лазутко. Крім того, ми вручили трьом мешканкам Демидівщини мобільні телефони, аби вони почували себе безпечніше та завжди могли зателефонувати до дільничного інспектора, на лінію «102», зокрема і начальникові міліції. Телефони ми налаштували так, щоб натиснувши лише одну кнопку, можна було б зв’язатися з ними.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сигналізація та ...

КОМЕНТАРІ