На Хмельниччині пристебнутий ремінь безпеки врятував життя

На Хмельниччині пристебнутий ремінь безпеки врятував життя

13.09.13 13:19 0 884
У дорожньо-транспортній пригоді поблизу атомної станції пристебнутий ремінь безпеки врятував життя пасажиру «Рено», водій якого не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.

О 21.35 годині до чергової частини Нетішинського міськвідділу міліції за телефоном «102» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу Хмельницької атомної станції сталася дорожньо-транспортна пригода.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події з‘ясувала, що двоє чоловіків повертались з риболовлі на автомобілі «Рено-19». На одній із ділянок дороги водій, 29-річний житель м. Славути, на мить відволікся від керування транспортним засобом і з’їхав з дороги. На значній швидкості іномарка в’їхала в стовбур сосни. Удар був такої сили, що мотор автівки відкинуло на декілька десятків метрів.

На щастя, пасажир автомобіля був пристебнутий паском безпеки, що, вочевидь, врятувало йому життя. Чоловік обійшовся численними подряпинами та шоком. А, водієві, на жаль, так не пощастило. Його з численними травмами було доставлено до лікарні. На даний час він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні, де лікарі борються за його життя.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Слідство по даному факту триває.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів'янин Тарас Сало - ...
Наступна новина: Чернівці: У Центрі культури ...

КОМЕНТАРІ