Найбільше електронних ключів на Тернопільщині отримали фізичні особи-підприємці

Найбільше електронних ключів на Тернопільщині отримали фізичні особи-підприємці

13.09.13 16:48 0 883
Безкоштовні посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису від початку року на Тернопільщині отримали понад 10 тисяч абонентів. Вони стали власниками майже 15 тисяч сертифікатів. Традиційно, найчисельнішими клієнтами відділу реєстрації користувачів є фізичні особи-підприємці, які цього року отримали понад 7 тисяч електронних підписів, тобто 50% від загальної кількості. Ще більше 5 тисяч сертифікатів одержали юридичні особи та майже три тисячі – фізичні особи, тобто громадяни.
Нагадаємо, що стати власником посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Тернопільській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД Міндоходів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю - з 9:0010 по 18:15 год.
Також ключі електронного підпису можна отримати у Чорткові за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.
Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Збір на розвиток ...

КОМЕНТАРІ