При поданні звітної нової декларації з ПДВ не забуваємо про реєстри

При поданні звітної нової декларації з ПДВ не забуваємо про реєстри

13.09.13 18:50 0 997
Реєстр виданих та отриманих податкових накладних ведеться в електронному вигляді у форматі, затвердженому контролюючим органом, та за власним бажанням платника у паперовому вигляді.
Платники податку щомісяця в строки, що передбачені для подання податкової звітності (календарний місяць), у тому числі для яких встановлено звітний податковий період - квартал, подають територіальному органу Міндоходів копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за такий період в електронному вигляді.
Податкова декларація з ПДВ подається платником за звітний період незалежно від того, чи провадив такий платник податку господарську діяльність у звітному періоді.
У складі декларації подаються додатки (у разі заповнення даних у відповідних рядках декларації) та копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних.
Після подання декларації за звітний (податковий) період платник податку має право до закінчення граничного терміну подання декларації за такий самий період подати нову декларацію з виправленими показниками.
Отже, при поданні платником ПДВ нової звітної податкової декларації з ПДВ, до такої декларації додаються копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних, у рядку 012 «Звітної нової» яких вказується позначка «Х».


Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збір на розвиток ...
Наступна новина: Видобуток сланцевого газу – ...

КОМЕНТАРІ