Віталій Михайлішин привітав чернівецьких рятівників із професійним святом

Віталій Михайлішин привітав чернівецьких рятівників із професійним святом

14.09.13 08:16 0 920
13 вересня, у музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Рятівника. Учасників заходу привітав із професійним святом секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Звертаючись до присутніх у залі, він, зокрема, зазначив:

«Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які виконують найважливіші завдання із запобігання лиху і своєчасного реагування на надзвичайні ситуації. А це вимагає не лише високої професійної підготовки, уміння швидко прийняти рішення, але й особистої мужності. Щороку вашими вмілими та професійними діями визволяються з біди тисячі людей, рятується найцінніше, що у нас є – життя. Безмежна вдячність людей – це найвища оцінка вашої шляхетної праці. Ви за першим покликом приходите на допомогу людям, що потрапили у біду, вирішуєте серйозні, масштабні завдання, демонструючи у найважчих ситуаціях професіоналізм та відданість інтересам справи. Ми пишаємося ветеранами МНС, які стільки сил, знань і досвіду віддають молоді. Бути рятувальником – це покликання. Випадкові і байдужі люди не затримуються в МНС. А ті, хто вибрав для себе цей шлях, набувають не лише справу усього життя, соціальну опору і стабільність, але й надійних товаришів».

Враховуючи значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей, Віталій Михайлішин відзначив найкращих рятувальників грамотами та грошовими винагородами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок Девіса. Долгополов ...
Наступна новина: "Зірка" підписала Допілку

КОМЕНТАРІ