В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди День Рятівника

В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди День Рятівника

14.09.13 08:07 0 915
17 вересня в Україні відзначають професійне свято люди, які своїм життєвим кредо обрали девіз: «Запобігти. Врятувати. Допомогти», які незважаючи на розбурхану силу стихії вступають із нею у двобій щоб врятувати життя іншій людині, її оселю чи надбане багаторічною працею майно, які готові цілодобово працювати без відпочинку аби життя мешканців нашої області стало безпечнішим.

13 вересня в Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Ольги Кобилянської з нагоди професійного свята Дня Рятівника відбулося урочисте зібрання. Привітати буковинських рятувальників завітали голова Чернівецької обласної державної адміністрації – начальник цивільного захисту області Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, секретар чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та представники служб цивільного захисту краю.

Захід розпочався із вітального слова Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських, яке він надіслав рятувальникам усієї України. Наступним слово взяв Михайло Папієв, який відзначив, що буковинські рятувальники гідно виконують свій обов’язок та у будь-яку мить готові прийти на допомогу громадянам. Михайло Гайничеру висловив вдячність рятувальникам за їхню роботу і відзначив, що вогнеборці краю є гідними синами Батьківщини. Віталій Міхайлішин привітав рятувальників із святом та відзначив, що безпека буковинців перебуває у надійних руках, адже буковинські рятувальники завжди поруч. Наступним виступив начальник УДСНС України у Чернівецькій області Едуард Братко, який також подякував рятувальникам і побажав їм міцного здоров’я та сімейного благополуччя. Керівництво обласної влади та УДСНС України у Чернівецькій області нагородили кращих працівників нагородами та цінними подарунками. Всього під час заходу нагороди отримали 51 людина, серед яких рятувальники та співробітники інших служб цивільного захисту краю.

Зі сцени своїх колег вітав вокально-інструментальний ансамбль «Черемош» Управління ДСНС України у Чернівецькій області, який є неодноразовим лауреатом всеукраїнського фестивалю Героїко-патріотичної пісні серед працівників Державної служби України за надзвичайних ситуацій. У цей святковий день вітали також і ветеранів пожежно-рятувальної служби краю, а також не забули про працівників, які загинули при виконанні службових обов’язків. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

Насамкінець свята гостей чекав найбільший сюрприз – привітати рятувальників приїхала народна артистка України Лілія Сандулесу. Вона щиро подякувала працівникам ДСНС за їхню важку і, водночас, так упочесну працю і виконала свої найкращі пісні.

Кожний, хто завітав на свято, зміг переконатися, що мужні люди, які працюють в ДСНС України, зможуть захистити їх у разі біди і зроблять усе можливе для того, щоб наше життя було безпечним.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда привітав ...
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ