У Волинській області в центрі міста відбувся показ техніки рятувальної служби "101"

У Волинській області в центрі міста відбувся показ техніки рятувальної служби "101"

14.09.13 08:41 0 906
Для огляду рятувальники виставили основну та спеціальну пожежно-рятувальну техніку – автоцистерни та колінчатий підйомник, аварійно-рятувальний автомобіль легкого типу, піротехнічний автомобіль та спорядження піротехніків, водолазний автомобіль та водолазне обладнання.

Всі бажаючі мали змогу відчути себе рятувальником, одягнути бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом і в кабіні пожежної чи іншої техніки.

Працівники Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства спільно з волонтерами та членами обласного товариства Червоного Хреста для учнів шкіл та дорослих провели навчання з правил надання першої долікарської допомоги та реанімаційних заходів на спеціальному манекені, вручили присутнім листівки і пам’ятки з правил безпеки життєдіяльності.

Святковий настрій присутнім допомогли забезпечити музиканти Луцької частини внутрішніх військ Управління МВС області.

У Свято-Троїцькому Соборі Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл з духовенством провів святкове Богослужіння та помолився за здоров’я всіх працівників системи ДСНС України та області.

Він також нагородив Блогословененними грамотами Волинської Єпархії УПЦ КП окремих працівників за високопрофесійне виконання службових обов'язків.

На завершення Владика щедро освятив водою техніку і працівників рятувальних підрозділів, побажав їм завжди повертатись живими і здоровими додому після чергування, а підвищувати рівень своєї професійної майстерності тільки на навчаннях.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернівеччині новий ...
Наступна новина: У Чернігові відзначають ...

КОМЕНТАРІ