Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко привітав волинських рятувальників з професійним святом

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко привітав волинських рятувальників з професійним святом

14.09.13 09:23 0 829
В обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій відбулись урочистості з нагоди Дня рятувальника. Із професійним святом працівників оперативно-рятувальної служби, цивільного захисту привітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко. Він зазначив, що кожен тривожний виїзд - це випробування на мужність, відвагу, силу духу. Кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія - це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності. Безліч прикладів сміливості, рішучості та самовідданості, виявлені у двобої зі стихіями та лихами, свідчать, що рятувальна служба об`єднує сильних духом, загартованих бійців, справжніх фахівців.

«Вас добре знають та шанують у нашому краї, який не раз лихоманило від смерчів, лісових і торф’яних пожеж, великої води, небезпечних знахідок Великої вітчизняної війни. Волиняни віддають належне вашій мужності, професіоналізму та високим моральним якостям», - сказав він.

З нагоди професійного свята Олександр Башкаленко вручив кращим представникам рятувальної служби відзнаки обласної державної адміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відбулися ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ