Олександр Курилюк: Спорт – один з пріоритетів Глави держави

Олександр Курилюк: Спорт – один з пріоритетів Глави держави

14.09.13 08:20 0 901
В області організовано низку святкових заходів, приурочених до Дня фізичної культури і спорту.

Зокрема, у фойє обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка відбулось фізкультурно-спортивне свято «Спорт для всіх - єднає Україну» у рамках Всеукраїнської велоестафети. Його учасників привітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк. Він вручив волинським велосипедистам прапор області, який вони мають привезти до Києва, де завтра фінішує Всеукраїнська велоестафета.

На святі одинадцять посвідчень “Майстрів спорту України” вручили тим, хто цього року став призерами і переможцями всеукраїнських і міжнародних змагань. Їх привітали юні спортсмени.

Також цього дня у Луцькому палаці культури спортсменів, тренерів, ветеранів спорту вітали представники влади.

Заступник голови ОДА Олександр Курилюк зазначив, що влада робить чимало для розвитку волинського спорту. «Облаштовуємо занедбані спортивні майданчики, ремонтуються спортзали, басейни, купуємо спортінвентар. Діти пільгових категорій мають можливість безоплатно займатися у спортивних секціях. Все це для популяризації здорового способу життя, зміцнення здоров’я майбутнього нації. Спорт – один з пріоритетів Глави держави», - наголосив він.

Спортсменів та тренерів нагородили відзнаками ОДА, обласної ради та Луцької міської ради.

З нагоди свята відбулась концертна програма.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Зірка" підписала Допілку
Наступна новина: Львівський фінінспектор ...

КОМЕНТАРІ