Хмельниччина: рятувальники відзначили професійне свято та провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: рятувальники відзначили професійне свято та провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

14.09.13 08:06 0 791
13 вересня, напередодні Дня рятівника, у Хмельницькому музично-драматичному театрі імені М. Старицького відбулися урочистості з нагоди професійного свята. З вітальним словом, до колег звернувся начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Борис Болібрух. Він щиросердечно привітав всіх, хто причетний до професії рятувальника та побажав всім щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів.

Ветеранів, пенсіонерів та рятувальників Хмельниччини привітали зі святом перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гавришко, заступник голови Хмельницької облради Василь Осадчий, заступник міського голови Іван Прокопець, керівники силових структур, підприємств та відомств. Вони висловили слова щирої вдячності рятувальникам за нелегку, але почесну справу. Разом із вітаннями рятувальники отримали чергові звання, грамоти, відзнаки, подяки та цінні подарунки за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм.

Не залишилися поза увагою ветерани, які отримали в свою адресу слова вдячності та відзнаки за вклад у становлення та розвиток пожежно-рятувальної служби Хмельниччини, адже вони свій багатий життєвий досвід боротьби з пожежами, надзвичайними ситуаціями та збереження матеріальних цінностей передали молодому поколінню.

Після урочистої частини рятувальників вітали артисти та дитячі творчі колективи міста, зразковий естрадно-духовий оркестр Управління МВС Хмельницької області.

Продовжилось святкування масштабною акцією «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» на майдані перед кінотеатром ім. Т.Шевченка. На імпровізованій сцені співробітниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Головного управління та Дитячим телевізійним агентством проводились конкурси для дітей на теми знань правил безпечного поводження та дій у випадках різноманітних надзвичайних ситуацій. На майданчику перед кінотеатром діти змагались у конкурсі «Кращий малюнок на асфальті», міні-естафеті, а також були визначені переможці конкурсу шкільних малюнків на протипожежну тематику. За свої старання діти отримали подарунки та сувеніри на згадку від рятувальників Хмельниччини.

В парковій зоні за кінотеатром, юні рятівники проводили показові виступи, а це – навісна переправа через річку, гасіння умовної пожежі, в’язання вузлів та надання першої медичної допомоги.

Гостей та рятувальників вітав Хмельницький муніципальний оркестр та колектив мажореток «Альфа», чергову колекцію одягу продемонстрували дівчата зі студії мод «Ірен-модел» Дитячого телевізійного агентства.

Мешканці міста зі задоволенням розглядали та фотографувались біля пожежно-рятувальної техніки Хмельниччини та встановлених манекенів у рятувальному спорядженні, які були вишикувані навпроти кінотеатру. Всіх бажаючих рятувальники частували справжньою солдатською кашею.

Головне управління ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ