В Івано-Франківській області правоохоронці показали своїм дітям як працюють їх батьки

В Івано-Франківській області правоохоронці показали своїм дітям як працюють їх батьки

14.09.13 08:50 0 902
13 вересня правоохоронці відвідали відомчий дитсадок «Веселка», що в Івано-Франківську. Виступи маленьких вихованців у формі міліціонерів, веселі естафети, а також враження від демонстрації міліцейської роботи в цей день заполонили світлим сяйвом дитячих посмішок дошкільний заклад.

Начальник обласного УМВС генерал-майор міліції Олег Сало відвідав дитяче свято, де малюки розповідали віршики, співали пісень та змагалися у веселих естафетах, чим потішили око глядачів із міліції.

Старші дошкільнята у міліцейській формі різних підрозділів залюбки виступили на святі. Діти цим дуже пишаються, багато хлопчиків хочуть стати міліціонерами як їхні мама чи тато.

Правоохоронці вручили діткам подарунки – іграшкових ведмедиків у формі одягу правоохоронця. А шістьох вихователів було нагороджено відзнакою «Кращий педагог».

Працівники міліції і самі розважили малюків, продемонструвавши їм показові виступи різних підрозділів, таких як «Беркут» та «Грифон». Найбільш захопливими для дітей виявились навички тварин Кінологічного центру при УМВС України в Івано-Франківській області.

За словами міліціонерів, у своїх виступах вони хотіли продемонструвати дітям усю суть роботи правоохоронців, а також те, наскільки важливим є покликання їх батьків.

Колектив дитячого закладу налічує 23 працівників, які доглядають за 132 дітьми, батьки яких, в більшості – правоохоронці.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ