Із візитом на Львівщині перебуває Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

Із візитом на Львівщині перебуває Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

14.09.13 10:53 0 1119
У рамках перебування, 13 вересня Патріарх Філарет звершить Божественну Літургію на цілющому джерелі присілка Заглина села Монастирок Жовківського району Львівської області. Розташоване на Монастирській горі, джерело, де, за легендою, у XVII столітті об’явилася Матір Божа, нині є місцем прочанства й паломництва. У Божественній Літургії також візьме участь голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.

Окрім цього, програмою візиту також передбачено, що 14 вересня Святійший Патріарх Філарет візьме участь у презентації нових видань Видавничого відділу УПЦ Київського патріархату «Українська «Палінодія» ХХІ ст.: сучасні переклади святоотцівської спадщини та богослужбової літератури», освяченні нових службових і адміністративних приміщень Львівського єпархіального управління.

Святійший Патріарх Філарет освятить нові розписи та звершить Божественні Літургію у храмі Вознесіння Господнього, а також звершить Всенічне бдіння у Покровському кафедральному соборі. Окрім цього, 15 вересня Патріарх Філарет відвідає смт Брюховичі і звершить Божественні Літургію у Введенському храмі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: 14 вересня в Луцьку на ...
Наступна новина: На Тернопіллі аварія ...

КОМЕНТАРІ