У Львівській області свободівці в Яворівській районній раді розкритикували райдержадміністрацію за незадовільну підготовку до осінньо-зимового періоду

У Львівській області свободівці в Яворівській районній раді розкритикували райдержадміністрацію за незадовільну підготовку до осінньо-зимового періоду

14.09.13 08:24 0 904
12 вересня 2013 року фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Яворівській районній раді розкритикувала на сесії ради діяльність районної державної адміністрації із підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2013–2014 років. В обговоренні питання підготовки активну участь взяв очільник фракції націоналістів у райраді Ігор Олексів.

Як зазначив свободівець, станом на 12 вересня 2013 року жодна школа району не забезпечена вугіллям для опалювального сезону: "Яворівський район передав право на закупівлю вугілля для б'юджетних установ Департаменту ЖКГ, інфраструктури та ПЕК Львівської облдержадміністрації. Для потреб закладів культури району придбали тільки 70 куб. метрів дров при потребі 300 куб. метрів. Потреба у вугіллі для шкіл Яворівського району становить 1525 тонн, але жодна школа ще не забезпечена ним повністю. Сім шкільних котелень ще не підготовлені до зими. Крім цього, не закуплено сіль для посипання доріг у ожеледицю".

Після того як заступник голови Яворівської РДА та представники Служби автомобільних доріг у Яворівському районі та представники облавтодору подали свою інформацію, депутати від ВО "Свобода" запропонували визнати незадовільною роботу райдержадміністрації з підготовки господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період. На жаль, більшість депутатів не підтримала цю пропозицію.

На цьому ж сесійному засіданні свободівці одностайно проголосували за підтримку ініціятиви народних депутатів щодо невідкладного розгляду та затвердження Закону України "Про порядок імпічменту Президента України".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина є лідером в ...

КОМЕНТАРІ