Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів із перемогами на літньому Чемпіонаті України з біатлону

Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів із перемогами на літньому Чемпіонаті України з біатлону

14.09.13 08:06 0 774
Президент Федерації біатлону Тернопільської области, народний депутат України свободівець Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів із перемогами на літньому Чемпіонаті України з біатлону. Як відомо, 13 вересня 2013 року в Тисовці розпочалися змагання відкритого літнього чемпіонату України з біатлону. Оскільки змагання мають статус відкритих, участь у них беруть і білоруські спортсмени, які виступають своїм олімпійським та молодіжним складами.

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна, яка є однією з найбільших надій України на Зимових Олімпійських іграх у Сочі, завоювала срібло у жіночій спринтерській гонці, поступившись білоруській спортсменці Дарії Домрачовій лише на 36 секунд. Ще один представник Тернопільщини – біатлоніст Дмитро Підручний – виборов друге місце у чоловічому спринті.

Олексій Кайда побажав нашим спортсменам успіхів та нових спортивних здобутків. "Ці результати ще раз підтвердили, що тернопільська біатлонна школа – одна з найкращих в Україні. Нашими спортсменами пишається не лише Тернопільщина, а й вся країна", – зазначив президент Федерації біатлону Тернопільської области. Свободівець висловив упевненість, що у тернопільських спортсменів попереду ще багато перемог, які прославлять край і українську державу.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ