Один з найвпливовіших людей України, топ-менеджер Юрій Логуш, спілкуватиметься зі стажерами ЛМР

Один з найвпливовіших людей України, топ-менеджер Юрій Логуш, спілкуватиметься зі стажерами ЛМР

14.09.13 13:53 0 908
У вівторок, 17 вересня, о 11:00 год у великій сесійній залі Львівської міської ради кращі стажери першого півріччя 2013 року отримають довгоочікувані дипломи та відзнаки за результатами програми стажування «Перший кар’єрний крок».

За перше півріччя 2013 року було подано понад 600 заявок молодих людей, а успішно завершити стажування та практику зуміло близько 300 учасників. Набути нових професійних навиків, компетенцій та вмінь студентство та молодь зуміло у таких структурних підрозділах як: управління внутрішньої політики, управління транспорту та зв’язку, управлінні інформаційної політики та зовнішніх відносин, департаменті містобудування, центрі надання адміністративних послуг, а також районних адміністраціях міста та комунальних підприємствах.

Почесним гостем урочистого вручення дипломів буде Юрій Логуш — проректор зі стратегії та програмного розвитку Українського католицького університету. Юрій Логуш - людина із глибокою та цікавою біографією, грандіозним досвідом та високими життєвими досягненнями. Статус одного із найвідоміших топ-менеджерів України лише підштовхнув пана Юрія розпочати активну підтримку молодої української літератури, студентства та молоді загалом. Професор Юрій Логуш має державні нагороди: Польща " Для навчання " (1978); Україна: Президент нагород (2001, 2003, 2008).

Включений в список: «100 найвпливовіших людей в Україні» у 2009, 2010 роках.

Також під час вручення відбудеться презентація унікального молодіжного проекту «Lviv Young Project». Керівник проекту – Галина Бордун розкаже про нові можливості для ініціативного студента, сповненого ідей та натхнення.

За підсумками 6 років, що діє програма стажування, близько 6,5 тис. молодих людей успішно пройшли стажування, реалізували власні проекти, взяли участь у різноманітних тренінгах та майстер-класах, а частина з них, уже стали членами професійної команди Львівської міської ради.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Львів: газета «День» ...

КОМЕНТАРІ