У Рівненській області семінар-нарада зі шкільними психологами та соціальними педагогами

У Рівненській області семінар-нарада зі шкільними психологами та соціальними педагогами

14.09.13 14:56 0 963
На початку кожного навчального року за ініціативи міського центру зайнятості проходить семінар-нарада із психологами та соціальними педагогами загальноосвітніх шкіл Кузнецовська.

Цього року 9 вересня в Інформаційному центрі для молоді міського центру зайнятості також було проведено фахову зустріч з питань організації профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю у новому 2013-2014 навчальному році на тему «Профорієнтаційна робота як складова виховного процесу».

На семінарі-нараді було обговорено механізм організації та проведення спільних профорієнтаційних заходів із учнівською молоддю, впровадження нових форм і методів профорієнтаційної роботи з метою спрямування школярів до свідомого вибору професії, складено орієнтовний графік профорієнтаційних заходів. Представники усіх навчальних закладів отримали матеріали для оновлення інформаційних куточків служби зайнятості.

Відкрила семінар-нараду та виступила з доповіддю на тему «Пріоритетні завдання Кузнецовського міського центру зайнятості у профорієнтаційній роботі з учнівською молоддю» директор центру зайнятості Людмила Самохіна. З аналізом причин правопорушень неповнолітніх, соціально-педагогічну роботу з молоддю щодо профілактики злочинності та інформацією про стан роботи з неповнолітніми виступила начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Кузнецовської міської ради Ганна Ільїна.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук акцентувала увагу представників шкіл на співробітництві служби зайнятості та управління освіти в контексті профінформаційної та профконсультаційної роботи з учнівською молоддю, яка б сприяла поліпшенню обізнаності дітей із світом професій, працевлаштуванню випускників загальноосвітніх шкіл. Отож у Кузнецовську активізується профорієнтаційна робота у відповідності до укладеної між центром зайнятості та закладами освіти угоди про співпрацю.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ