На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який п'ять разів викрадав церковні гроші

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який п'ять разів викрадав церковні гроші

14.09.13 15:46 0 940
Гроші парафіяни храму вкидали до спеціальної скарбнички, яка була розміщена у капличці. Крадіжку церковних грошей помітили лише після того, як зловмисник вп’яте викрав пожертви.

Як розповів в.о. начальника Жидачівського райвідділу міліції Гаврущенко Олександр Ілліч, капличка, у якій знаходилася скринька для пожертв, була відчиненою. Люди, які приходили на Службу Божу, вкидали туди гроші, які в подальшому мали би бути використані на потреби храму.

Спершу крадіжку у церкві не помітили. І, лише після кількох Служб Божих представники храму зауважили, що гроші хтось «прибирає» до своїх рук.

Отримавши відповідну заяву у Жидачівському райвідділі міліції, правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 28-річний житель одного зі сіл Жидачівського району.

Загалом за п’ять разів зловмисникові вдалося викрасти 970 гривень. Щоразу він спустошував скарбничку на 170-220 гривень, а за ці гроші купував собі харчі та спиртні напої.

На цей час за вищенаведеними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Другий день чемпіонату ...
Наступна новина: Вчинити акт самоспалення ...

КОМЕНТАРІ