Міліція Полтавщини отримала від місцевої влади шість автомобілів

Міліція Полтавщини отримала від місцевої влади шість автомобілів

14.09.13 16:23 0 893
Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко разом з головним міліціонером Полтавщини Едуардом Федосовим вручили ключі від службових легкових автомобілів «Богдан» представникам чергових частин Київського, Ленінського, Крюківського, Котелевського, Оржицького та Лубенського райвідділів міліції області.

Урочисте вручення відбулося біля адміністративного корпусу УМВС України в Полтавській області.

«Завдання місцевої влади – підтримувати та допомагати органам внутрішніх справ. Майже один мільйон чотириста тисяч гривень цього року виділено на підтримку ОВС Полтавщини та боротьбу з правопорушеннями. І ми й надалі будемо збільшувати обсяги фінансування обласної міліції, бо саме від неї залежать спокій та захищеність кожного з нас» - наголосив Олександр Удовиченко.

В свою чергу генерал-майор міліції Полтавщини Едуард Федосов подякував голові облдержадміністрації за підтримку, взаєморозуміння та тісну співпрацю.

«Ми й надалі працюватимемо так, аби мешканці Полтавщини почувалися безпечно, довіряли міліції і співпрацювали з нами. Адже боротьба зі злочинністю і правопорушеннями – це наше спільне завдання. Всі ми прагнемо і заслуговуємо того, щоб жити в безпечній, демократичній, квітучій і заможній державі. А для цього потрібно не лише бажання, а й об’єднання зусиль усіх гілок влади та громадськості. Бо лише разом можна на належному рівні забезпечити надійний захист конституційних прав та свобод наших громадян та протистояти злочинності» - зазначив Едуард Федосов.

Наостанок очільники області привітали міліціонерів з «обновками», побажали успіхів і натхнення в відданому служінні українському народу.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бабуся, яка "лікувалася" ...

КОМЕНТАРІ