Луганські міліціонери змагалися на витривалість

Луганські міліціонери змагалися на витривалість

14.09.13 17:26 0 981
У ГУМВС України у Луганській області відбувся Чемпіонат з легкоатлетичного кросу серед міських і районних відділів внутрішніх справ області і підрозділів особливого призначення ГУМВС. Всього в змаганнях взяло участь 132 спортсмена.

Програма змагань включала крос на дистанцію 1,3,5 і 10 кілометрів для команд міських і районних відділів внутрішніх справ, а також естафету 4х1000 метрів для спецпідрозділів. Причому дистанцію співробітники підрозділів спеціального призначення долали в повній екіпіровці.

За підсумками командної першості серед міських відділів переможцем стала команда Кам'янобрідського РВ ЛМУ, на другому місці команда Ленінського РВ ЛМУ, третє місце посіла команда Алчевського МВ. Серед районних відділів найкращих результатів домоглася команда Новопсковського РВ, друге місце завоювала команда - Попаснянського РВ, на третю сходинку п'єдесталу піднялася команда Троїцького РВ. В естафеті серед спеціальних підрозділів перемогла команда УБОЗ «Сокіл».

Також на чемпіонаті був проведений забіг на дистанцію 1000 метрів серед дівчат. За підсумками якого 1-е місце виборола Піківець Інна Кам'янобрідський РВ ЛМУ , 2-е місце - Захарова Анастасія Лисичанський МВ, 3-е місце - Ларіна Ірина Стахановський МВ.

За підсумками змагань сформована збірна команда ГУМВС, яка в період з 1 по 3 жовтня поточного року візьме участь у чемпіонаті Міністерства внутрішніх справ з легкоатлетичного кросу в місті Чернігові.

Тож побажаємо нашим спортсменам успішних стартів і яскравих перемог!

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пожежа у психлікарні в ...

КОМЕНТАРІ