У Рівненській області про сервіси Міндоходів - під час спілкування в прямому ефірі

У Рівненській області про сервіси Міндоходів - під час спілкування в прямому ефірі

15.09.13 20:58 0 2142
Електронні послуги та новації податкового законодавства стали основною темою спілкування начальника інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м. Рівному Ірини Матвійчук з жителями області у прямому ефірі радіо «Край» Рівненської обласної державної телерадіокомпанії.

Ірина Миколаївна наголосила, що ДПІ у м. Рівному обслуговує майже 27,5 тисячі суб’єктів господарювання. Для створення максимально сприятливих для них умов, ще у минулому році було відкрито Центр обслуговування платників податків. У цьому сервісному центрі платники податків отримують повний комплекс інформаційно-консультаційних та адміністративних послуг: прийняття на облік, подання звітності, отримання довідок, програмного забезпечення для звітування в електронному вигляді тощо.

Ірина Миколаївна також розповіла про створену Міндоходів України інтегровану автоматизовану систему на базі єдиного веб-порталу. Даний ресурс містить чимало сервісів, що суттєво спрощують навігацію для сумлінних суб’єктів господарювання у бурхливому океані бізнес-простору. Скористатися послугами сервісів можна, завітавши на сторінку Міністерства доходів і зборів України (www.minrd.gov.ua), або зайшовши на субсайт Головного управління Міндоходів у Рівненській області (rv.minrd.gov.ua). Так в інтерв'ю підприємець Іван С., під керівництвом якого знаходиться магазин посуду: http://vako.com.ua/ повідомив, що данні сервіси дуже зручні і допомагать набагато спростити роботу ПП.

Крім того, слухачі дізналися про удосконалення деяких податкових норм, зокрема, у спрощеній системі оподаткування, про нюанси сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а також оподаткування доходів підприємців - фізичних осіб, які працюють на загальній системі оподаткування.

Під час спілкування від краян надійшли запитання щодо порядку оподаткування доходів податком на доходи фізичних осіб, застосування податкової соціальної пільги та податкової знижки. Усі дозвонювачі отримали вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: З нагоди Дня фізичної ...

КОМЕНТАРІ