Тернопільщина готується до Міжнародного інвестиційного форуму

Тернопільщина готується до Міжнародного інвестиційного форуму

15.09.13 09:12 0 882
В Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення VIII Міжнародного інвестиційного форуму. Захід відбудеться у Тернополі 11-12 жовтня 2013 року.

Згідно з розпорядженням голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, до заходу готуються усі департаменти, управління та підприємства краю. Як доповів на засіданні оргкомітету начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекої економічної та інвестиційної діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації Василь Кравець, участь у форумі уже підтвердили представники 5 країн. Також на захід прибуде представник МЗС України у Львові, голова Союзу підприємців поляків в Україні, директор датсько-української компанії, делегує своїх бізнесменів Придністровська республіка.

Під час інвестиційного форуму відбудуться коопераційні українсько-румунські та українсько-польські біржі. Передбачається також проведення українсько-словацької біржі. Очікується, що у заході візьмуть участь Консул Росії в Україні, представники Німеччини та Литви. Крім цього, влада області запросила на форум дипломатів та бізнесменів, які мають капітал на Тернопільщині, а це 250 підприємств. В рамках проведення інвестиційного форуму очікується підписання рамкової угоди керівництва Тернопільщини та Курганської області (Росія).

До заходу Тернопільщина готується активно. Вже виготовлені інформайно-презентаційниі довідники про область, каталог інвестиційних пропозицій. На стадії завершення - виготовлення зовнішньої реклами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 30 тисяч дітей ...
Наступна новина: Павлов: "Якщо мене хтось ...

КОМЕНТАРІ