В Луцьку микола Романюк привітав з професійним святом рятівників

В Луцьку микола Романюк привітав з професійним святом рятівників

15.09.13 08:35 0 904
В Луцьку відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня рятівника. З вітальними словами до присутніх звернулися перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, міський голова Микола Романюк, перший заступник голови Луцької райдержадміністрації Віктор Сіліхін, начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук, начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Павло Боснюк.

Звертаючись до винуватців свята, Луцький міський голова Микола Романюк сказав: «Усі ми з вами на службі у людей, а ви якраз на передовій. Ви цілодобово на варті і готові у будь-яку хвилину виїхати на допомогу. Дякую від себе особисто та лучан за допомогу, яку ви надаєте. Дай Бог, аби у вас було поменше роботи, а надзвичайні ситуації відпрацьовували тільки на тренуваннях».

Микола Романюк зауважив, що якби нині провести соціологічне дослідження серед громадян і поцікавитися кому вони довіряють найбільше, то рятівники були б на першому місці за довірою серед усіх служб.

«У вас немає вихідних чи святкових днів. Ви люди, які завжди відгукуєтеся на прохання людей. Ви добросовісно виконуєте свою роботу. Я пам’ятаю, як сталася аварія на Рівненській. Дякую Володимиру Грушовінчуку та всьому колективу за злагоджену роботу з ліквідації аварії», – наголосив він.

За словами Миколи Романюка, на сьогоднішній день він впевнений у тому, що рятівники завжди відкликнуться на звернення та прохання, не зважаючи ні на що. «Цей рік у нас виявився складним. То снігу випало багато, то місто залило водою. Сподіваюся, що більше це не повториться цьогоріч і наступний рік буде спокійнішим. Ви героїчно рятували оселі лучан від води, виносили з підтоплених будинків то інваліда на носилках, то маму з малою дитиною. Ви попри все рятували людей. Дякую вам за працю», – додав він.

На завершення міський голова побажав усім міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

Потому Микола Романюк вручив кращим представникам галузі подяки та грамоти. Так, Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, проявлену мужність та самовідданість під час виконання службових обов’язків, вмілу організацію роботи та досягнуті результати під час ліквідації наслідків зливи в місті Луцьку оголошено колективу Луцького міськрайонного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області (начальник, майор служби цивільного захисту Оліферчук Василь Віталійович).

Крім того, Микола Романюк вручив Почесну грамоту міського голови старшому пожежному 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Олегу Гнідці та оголосив Подяку міського голови начальнику 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Руслану Гозі й заступнику начальника Луцького міськрайонного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Андрію Касічу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фьючерс Туреччина. ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ