Луцьк: перший заступник міського голови Святослав Кравчук привітав з 10-річчям колектив обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Луцьк: перший заступник міського голови Святослав Кравчук привітав з 10-річчям колектив обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

15.09.13 09:23 0 1009
У Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття заходів, які відбуваються в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Курилюк привітав спортсменів, організаторів фізкультурної роботи нашого краю. Подякував спортсменам, які гідно представляють Волинь на міжнародному рівні. Усім учасникам спортивного свята побажав оптимізму, впевненості у своїх силах, позитивних емоцій і перемог. Він вручив прапор Волині спортсменам, які братимуть участь у Всеукраїнському велопробігу і провезуть його регіонами України. Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» представляла директор Надія Петрик.

Потім на Театральному майдані міста відбулися змагання з настільного хокею, за участю команди клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Потому у Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук привітав колектив обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з цією поважною датою та вручив вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка.

«Ваша діяльність на спортивній ниві невід’ємно пов’язана з популяризацією здорового способу життя, вихованням патріотизму, підвищенням мотивації у населення до занять фізичною культурою, презентацією нових форм організації фізично-активного дозвілля.

Чітка організація спортивно-масових заходів та фестивалів, творчий підхід і переконання, що спортом можуть займатись всі люди незалежно від віку, соціального статусу і навіть від стану здоров’я, характеризує колектив Центру як професіоналів з великої букви.

Щиро зичу усім міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, бадьорості духу, витримки, великої наполегливості і наснаги. Нехай усі ваші починання увінчаються успіхом!», - йдеться у вітанні від міського голови.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Павлов: "Якщо мене хтось ...
Наступна новина: Начальник Головного ...

КОМЕНТАРІ