Луцька делегація налагоджує співробітництво з білоруськими містами

Луцька делегація налагоджує співробітництво з білоруськими містами

15.09.13 12:27 0 1040
13-15 вересня делегація з Луцької міської ради у складі заступника міського голови Тараса Яковлева, начальника управління туризму та промоції міста Наталії Бунди та радника Луцького міського голови, виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» Геннадія Друзенка перебуває з офіційним візитом у містах Новогрудок та Ліда Гродненської області Республіки Білорусь з метою налагодження співробітництва у сфері транскордонного історико-культурного туризму та, зокрема, реалізації міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів».

відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» (Україна) та Новогрудським районним виконавчим комітетом Гродненської області Республіки Білорусь в рамках міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів», ініціатором створення якого є наше місто.

15 вересня такий же Меморандум про співпрацю буде підписано з Лідським районним виконавчим комітетом Гродненської області.

Таким чином, проект «Шлях Гедиміновичів» вже має партнерів з трьох країн: Литва, Польща, Білорусь. Паралельно ведуться перемовини з Румунією, Молдовою та Латвією.

Крім того, 14-15 вересня з метою отримання досвіду та налагодження співпраці у реалізації проектів делегація візьме участь у семінарі, що відбуватиметься в рамках міжнародного проекту «Дух предків живе в наших серцях» Програми транскордонного співробітництва Латвія-Литва-Білорусь Європейського інструменту добросусідства та партнерства 2007-2013 рр., а також у фестивалі фольклору з нагоди 690-річчя міста Ліда.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ