У Львівській області Віктор Шемчук зустрівся із Маршалком Підкарпатського воєводства Республіки Польща Владиславом Ортилем

У Львівській області Віктор Шемчук зустрівся із Маршалком Підкарпатського воєводства Республіки Польща Владиславом Ортилем

15.09.13 10:14 0 823
“Республіка Польща є стратегічним партнером України в Європі. Ми цінуємо ту підтримку, яку надає польська сторона на шляху України до Європейського Союзу, зокрема, її важливу роль напередодні підписання Угоди про Асоціацію України з ЄС у Вільнюсі”. Про це голова Львівської ОДА зазначив під час зустрічі із Маршалком Підкарпатського воєводства Республіки Польща Владиславом Ортилем.

На зустрічі також були присутні Ярослав Речек, директор департаменту промоції, туризму та міжнародної співпраці Маршалківського уряду Підкарпатського воєводства, Ярослав Дрозд, Генеральний консул Республіки Польща у Львові, Лев Захарчишин, в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації, Денис Шмигаль, директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, а також Вячеслав Войнаровський, представник МЗС України у Львові.

В.Шемчук наголосив, що представники польської сторони, як одного з голових партнерів Львівської області, є частими гостями у Львівській обласній державній адміністрації. То ж двостороння співпраця є постійною і динамічною, зокрема, ведеться активна транскордонна співпраця, економічне партнерство – протягом останніх років зовнішньоторговельна та інвестиційна співпраця Львівщини з РП постійно розвивається.

Своєю чергою, Маршалок Підкарпатського воєводства Владислав Ортил подякував голові ЛОДА за проведення Європейських Днів Добросусідства, а також додав, що українсько-польські відносини розвиваються динамічно, а схвалена нещодавно Стратегія розвитку Підкарпатського воєводства до 2020 року лише сприятиме поглибленню співпраці між двома державами.

Наостанок, голова ЛОДА В.Шемчук запросив Владислава Ортила взяти участь у Львівському економічному форумі, а також висловив сподівання, що представлені у Трускавці проекти зацікавлять представників Польщі, та співпраця із двома країнами стане іще більш тіснішою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Харкові Віталій ...
Наступна новина: Стихійне лихо: міліція ...

КОМЕНТАРІ