На Львівщині стартував другий українсько-польський “Фестиваль Партнерства”

На Львівщині стартував другий українсько-польський “Фестиваль Партнерства”

15.09.13 11:05 0 1091
14-15 вересня у Львові вдруге відбудеться «Фестиваль партнерства». Захід створено задля розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентації мистецького життя польських міст та воєводств, a також господарів – міста Львова та Львівської області. У рамках відкриття заходу, за круглим столом відбулася спільна зустріч усіх учасників Фестивалю, де обговорили реалізацію найперспективніших проектів в рамках українсько-польської співпраці на найближчий період. Участь у засіданні взяли представники Львівської ОДА на чолі із головою облдержадміністрації Віктором Шемчуком.

Зокрема очільник області подякував гостям із Польщі за активну підтримку України у її намірах євроінтеграції, а також наголосив, що органи влади на місцях уже зараз повинні готуватися до нової, більш тісною форми співпраці із Європейськими державами. То ж проведення “Фестивалю Партнерства” лише сприятиме такому розвиткові.

Метою проведення фестивалю, за словами організаторів заходу, є, перш за все, іще більше привернути увагу українців та поляків на дуже великий доробок, різноманітність та інтенсивність співпраці Львова з польськими партнерами, яка є прикладом європейського добросусідства.

Основна частина фестивалю пройде на площі Ринок, де на літній сцені упродовж двох днів відбуватимуться концерти польських та українських колективів. Своє культурне життя у Львові презентуватимуть: Вроцлав, Жешув, Краків, Лодзь, Люблін, Перемишль, а також Вармінсько-Мазурське, Малопольське, Люблінське та Сілезьке воєводства. Серед культурних пропозицій є фольк-гурти, джазові, блюзові та рок колективи, а також танцювальні ансамблі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Трабзон. Бейгельзімер ...
Наступна новина: Челленджер Стамбул. ...

КОМЕНТАРІ