В Івано-Франківській області міліціонери успішні не лише на службі

В Івано-Франківській області міліціонери успішні не лише на службі

15.09.13 08:45 0 877
В обласному УМВС вшанували працівників і ветеранів органів внутрішніх справ, які своїми успіхами на спортивній арені та сцені працюють на підвищення іміджу прикарпатської міліції.

Начальник УМВС генерал Олег Сало вручив подяку та цінний подарунок майору міліції у відставці з Калуша Івану Дзулю. Ветеран міліції успішно виступив на Всесвітніх іграх ветеранів спорту, що відбулися в італійському місті Туріні. Ці змагання проходять раз на чотири роки і є своєрідною Олімпіадою для спортсменів-ветеранів. Іван Васильович посів друге місце у змаганнях з важкої атлетики, допомігши збірній України перемогти в загальнокомандному заліку.

До слова, Іван Дзуль не вперше досягає успіхів на важкоатлетичному помості. Зокрема, торік він здобув срібну медаль чемпіонату Європи. Відставний майор подякував керівникові обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Олегу Салу та голові обласного комітету профспілки атестованих працівників міліції Володимиру Бойдунику за допомогу в організації поїздки у Турін.

Також Олег Сало нагородив лауреатів і переможців в окремих номінаціях І-го Всеукраїнського фестивалю творчості міліцейської профспілки «Зорепад Світязя» Ігоря Барана, Володимира Возняка, Тетяну Шевченко, Михайла Літинського та Марію-Вікторію Вострякову, які гідно представили художню самодіяльність прикарпатської міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські міліціонери - ...
Наступна новина: Збанкрутіла єдина ...

КОМЕНТАРІ