Спортсмени Львівщини готуються до II Всесвітніх Ігор з одноборств

Спортсмени Львівщини готуються до II Всесвітніх Ігор з одноборств

15.09.13 08:41 0 781
У 2013 році в м. Санкт-Петербург (Російська Федерація) відбудуться II Всесвітні Ігри з одноборств, у яких візьме участь і національна збірна команда України. Спортсмени України планують взяти участь в 12 видах спорту: сумо, джиу-джитсу, ушу, таїландський бокс Муей Тай, боротьба самбо, боротьба на поясах Алиш, панкратіон, кікбоксинг ВАКО, французький бокс Сават, карате WKF, бокс, фехтування. Загальна кількість спортсменів у команді планується 53 особи.
До участі у цьому представницькому міжнародному форумі готуються і троє представників Львівщини, які визначені Міністерством молоді та спорту України кандидатами для участі Всесвітніх Іграх з одноборств 2013 року. Зокрема: Ростислав Герцик (фехтування), Олена Куницька (самбо, паралельний залік і для Івано-Франківщини), Дмитро Бабійчук (самбо, паралельний залік і для Хмельниччини).

Довідково

Перші Всесвітні ігри з одноборств відбулися у 2010 році в Пекіні за участю збірних 118 країн світу. Спортсмені збірної команди України були представлені 31 спортсменом в 7 видах спорту (кікбоксинг ВАКО, таїландський бокс Муей Тай, джиу-джитсу, панкратіон, боротьба самбо, сумо, боротьба на поясах). У 2010 році українські спортсмени вибороли 7 золотих, 5 срібних, 11 бронзових медалей та посіли у загальнокомандному заліку 3 місце серед 114 країн-учасниць.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Українські міліціонери - ...

КОМЕНТАРІ