Працівники міліції знайшли і повернули в родину 3-річного втікача

Працівники міліції знайшли і повернули в родину 3-річного втікача

15.09.13 10:05 0 722
Майже 12 годин міліціонери шукали трирічного Сашка. О четвертій годині вечора його востаннє бачив старший брат. Цілу ніч в посиленому режимі працювали правоохоронці Сумського райвідділу міліції, спецпідрозділи «Грифон» та «Беркут», внутрішні війська та МНС. І вже об 11 ранку хлопчика знайшли в соняшниковому полі.

До міліції звернулась 38-річна жителька села Барвінкове та повідомила, що зник її трирічний син. Останнім його бачив старший брат, який неподалік від двору пас худобу. Сашко підійшов до нього, але так як був легко одягнутий, брат сказав, щоб він повертався додому. Після цього його вже ніхто не бачив.

Діти спочатку намагались знайти зниклого самі. А потім до їх пошуків долучились і батьки. Жителі села також допомагали та результатів не було. Тоді і звернулись за допомогою до міліції.

«На пошуки трирічного хлопчика був задіяний весь особовий склад міліції, - коментує заступник начальника УМВС України в Сумській області Олександр Мальований. – Неподалік від села знаходились ліс та велике соняшникове поле. Ймовірно хлопчик міг піти туди та заблукати. Тож, на місці всю ніч працювали спецпідрозділи «Беркут» та «Грифон»». Вранці водолази почали перевіряти річку, робота по пошуку не припинялась ні на мить. І вже через кілька годин солдати внутрішніх військ військової частини № 3051 знайшли хлопчика в соняшниковому полі» .

Сашко дуже зрадів своїм рятівникам в погонах. Він провів всю ніч, ховаючись між стеблинами соняхів. Як було лячно малому, коли наступила темрява. А ще й холод та дощ. Правоохоронці завернули його в формену куртку та викликали «швидку». Радувало те, що на хлопчику не було жодної подряпини.

Наразі на Сашка очікує ретельний огляд лікарів. Батьки вдячні рятівникам в погонах та запропонували їм стати хрещеними сина, адже вони подарували Сашку друге життя.

СЗГ УМВС України в Сумській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ