Львів: «Ми закликаємо мешканців оплачувати комунальні послуги, щоб не доводити до суду», - Р. Кандибор

Львів: «Ми закликаємо мешканців оплачувати комунальні послуги, щоб не доводити до суду», - Р. Кандибор

15.09.13 11:13 0 815
На розгляді у суді станом на перебуває 31 позов Франківської районної адміністрації на виселення мешканців через заборгованість за комунальні послуги понад 10 тис грн. За цими позовами загальна сума заборгованості складає понад 362 тис грн.

— Останній приклад — мешканці квартири на вул. Стрийській, які заборгували за компослуги понад 78 тис грн. В червні суд постановив виселити цих мешканців, виконавча служба розпочала процедуру виконання цього рішення. Однак мешканці звернулись до нас із мировою угодою, тож станом на вони виплатили повністю увесь борг та залишились жити в своїй квартирі. — Практика показує, що такі судові справи тривають дуже довго, однак якщо люди мають велику заборгованість та родичів, які мають житло, суд здебільшого стає на сторону районної адміністрації. Тому ми закликаємо мешканців вчасно оплачувати житлово-комунальні послуги, щоб таких ситуацій було якомога менше. — Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації

Додамо, за інформацією департаменту економічної політики, станом на початок вересня львів’яни заборгували за водопостачання, теплопостачання та квартплату понад 45 млн 526 тис грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Челленджер Стамбул. ...
Наступна новина: "Одеса" перемогла в ...

КОМЕНТАРІ